Пятница, 03.05.2024, 12:52
Вітаю Вас Гість | RSS

Увага конкурс!
Я маю право!

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2018 » Январь » 23 » Науково-методичні обʼєднання вчителів Таврійської громади
14:14
Науково-методичні обʼєднання вчителів Таврійської громади

                           

В період зимових канікул на базі опорної школи НВК «Перспектива» було проведено методичні заходи з метою підвищення рівня професіональної підготовки педпрацівників.
5 січня педагоги Таврійського та Юрківки провели засідання педагогічної ради, на якому визначили єдину науково-методичну тему закладу.
10 січня-11 січня відбулись засідання методичних об’єднань закладу.

          Вчителі НВК «Перспектива», Таврійської філії та Юрківської філії взяли участь засіданні методичного об’єднання класних керівників, на якому разом з керівником Барановою Наталією Вікторівною розглянули ряд важливих питань. Обрали тему виховної роботи, над якою працюватимуть протягом трьох років. Проаналізували стан виховної роботи у першому семестрі та розглянули план роботи на другий семестр, зазначивши, на що потрібно звернути увагу при підготовці та проведенні виховних заходів. Детально опрацювали концепцію Нової Української школи, де особливу увагу звернули на ключові компетентності. Розглянули праці відомих педагогів: Селевка Г.К., Шаталова В.Ф., Амонашвілі Ш.О.

Завдяки підготовчій роботі керівника МО вчителів природничо-математичного циклу, вчителя географії Таврійської філії, Мельник Людмили Анатоліївни було розглянуто низку важливих питань, в тому числі і проведення міжнародного дослідження якості освіти. Вчитель фізики Юрківської філії Севастьянова Наталія Анатоліївна організувала інтерактивну роботу колег по опрацюванню Концепції Нової Української школи з використанням комп’ютерної техніки та інтернет-технологій. Такий креативний підхід до організації діяльності, дав можливість педагогам не тільки опрацювали концепцію, а й ознайомились із новими можливостями використання інформаційно-цифрових технологій в навчальному процесі.

У форматі круглого столу відбулось засідання МО вчителів початкових класів, на якому керівник МО, вчитель НВК «Перспектива» Тищенко Людмила Миколаївна організувала розгляд  основних положень Концепції НУШ. Вчителі початкових класів обговорили нові підходи щодо організації навчально-виховного процесу в 1-х класах з вересня 2018 року.

Плідно пройшло засідання МО вчителів суспільних дисциплін. Голова методичного об'єднання Харитоненко Діна Сергіївна окреслила завдання гуманітаріїїв у світлі проблем Нової Української Школи. Вчитель-методист Темченко Марія Федорівна наголосила, що головною проблемою у навчанні є слабке знання української мови, адже володіння державною мовою є однією з перших компетентностей сучасної школи. Виходячи з цього було сформовано мету роботу МО вчителів суспільно-гуманітарного циклу.

 

                               

Переглядів: 103 | Додав: kuschnirenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Погода
Календар
«  Январь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

КЗ "НВК "Перспектива"" © 2024
uCoz