Среда, 01.05.2024, 15:00
Вітаю Вас Гість | RSS

Увага конкурс!
Я маю право!

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2019 » Февраль » 19 » Тиждень мистецтва
11:44
Тиждень мистецтва

З 28 січня по 1 лютого в опорній школі НВК «Перспектива» пройшов тиждень мистецтва. Він був наповнений новими знаннями про все прекрасне, що є на землі, творчістю, креативністю наших учнів, іграми та розвагами. Вчителі мистецтва із задоволеннями підготували уроки, конкурси та багато іншого, щоб у наших вихованців залишилися тільки приємні враження та емоції. 
Протягом тижня Трюхан А.О. організувала розвагу «Чарівне перетворення кульки», що принесла масу задоволення дітям. Також запропонувала взяти участь у образотворчому флешмобі «Чарівний світ метелика», де учні всієї школи на перервах мали змогу намалювати різнобарвних метеликів.
Вчителем Темченко С.В. для учнів 10 та 11 класів була проведена віртуальна екскурсія до музеїв світу, від перегляду якої школярі отримали багато цікавої інформації та познайомилися з найвизначнішими музеями світу.
На перервах у коридорах лунала класична музика, створюючи піднесений настрій, торкаючись до кожної душі. Таким чином нам хотілося показати красу та велич класичної музики, розширити знання про неї. 
Кушніренко Я.М. з учнями 9 класу провели урок-подорож до Країни Анімації та Мултиплікації. Познайомилися з першими мультиплікаторами, із знаменитим Уолтом Діснеєм та іншими. Учні побачили як створювалися перші радянські мультфільми і навчилися розрізняти мальовані та матеріальні мультфільми. 
У коридорах талановиті «художники» нашої школи утворили виставку робіт «Світ моїми очима». А учнів, які просто люблять малювати, на перервах чекали розмальовки-антистрес. Їх розмітали, як гарячі пиріжки, навіть десятикласники
Також було оголошено конкурс на кращу листівку до Дня Валентина.
З учнями 5 та 6 класу вчителями Кушніренко Я.М. та Малачевською І.В. було проведено змагання «Відгадай мелодію». Діти були у захваті від змагань і наввипередки співали та відгадували найважчі завдання.
Також учні 7 та 8 класу зійшлися позмагатися у музичному КВК, який провели Малачевська І.В. та Трюхан А.О. 
Переможці отримають свої заслужені грамоти, а найактивніші учасники тижня будуть відзначені на лінійці.
Дуже дякуємо нашим учням, які проявили свої таланти, активність, креативність під час тижня мистецтва!

Переглядів: 57 | Додав: kuschnirenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Погода
Календар
«  Февраль 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

КЗ "НВК "Перспектива"" © 2024
uCoz