Пятница, 03.05.2024, 15:39
Вітаю Вас Гість | RSS

Увага конкурс!
Я маю право!

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2019 » Апрель » 4 » Відкрите засідання вчителів природничо-математичного циклу
07:08
Відкрите засідання вчителів природничо-математичного циклу

Сьогодні в «НВК «Перспектива» з самого ранку зустрічали гостей з різних куточків нашого Оріхівського району. Вчителі природничо-математичного циклу, наші колеги з інших шкіл, радо відгукнулися на запрошення взяти участь у відкритому засіданні «Впровадження інноваційних освітніх технологій у викладанні предметів природничого циклу». 
Розпочалося засідання вступним словом голови Таврійської ОТГ Свириденка М.О., який звернувся до вчителів зі словами привітання та відзначив, що діти - це найголовніше у нашому житті. Тому у нашій громаді освіті дітей приділяється велика увага. Найважливішими аспектами на даний момент є технічне оснащення закладів освіти та ремонтні роботи. Нагадуємо, що для «НВК «Перспектива» Таврійської ОТГ було закуплено нове технічне оснащення, проектори, інтерактивні дошки, документкамери та ще багато того, що дасть нам змогу зробити великі кроки у сучасний освітній простір. Директор опорного закладу Касьян І.В. розповіла про використання можливостей Google Apps for Educations для створення інформаційно-освітнього середовища школи.
Вчитель фізики Салтиков О.С. показав майстер-клас з використання цифрового вимірювального комплексу Einstein для проведення лабораторних робіт та демонстраційних експериментів на уроках фізики.
Севастьянова Н.А., вчитель фізики Юрківської філії, поділилася досвідом про використання елементів змішаного навчання при викладанні фізики та познайомила з інструментами, завдяки яким навчання перетворюється на захопливу подорож. 
Левченко Н.О., вчитель біології, разом з колегами запросила пройти захоплюючу гру-квест «Біоманія» і тим самим довела, що через гру учнів можна залучити до активної пізнавальної діяльності та підвищити зацікавленість предметом. 
Учасники квесту отримали позитивний заряд, а команда-переможці ще й символічні призи на згадку. 
Ми щиро дякуємо всім учасникам засідання за увагу та співпрацю. Сподіваємося, що інформація, якою наші вчителі поділилися з вами, стане  у пригоді та дасть поштовх новим ідеям та прийомам. Бажаємо нових звершень на педагогічній ниві та нових досягнень у навчанні підростаючого покоління!

Переглядів: 73 | Додав: kuschnirenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Погода
Календар
«  Апрель 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

КЗ "НВК "Перспектива"" © 2024
uCoz