Понедельник, 06.05.2024, 22:37
Вітаю Вас Гість | RSS

Увага конкурс!
Я маю право!

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2018 » Апрель » 10 » Змагання дружин юних пожежників Таврійської громади
14:47
Змагання дружин юних пожежників Таврійської громади

П"ятого квітня на базі Юрківської філії "НВК "Перспектива"" було вперше проведено Конкурс юних пожежників серед вихованців шкіл Таврійської громади. Наші учні неодноразово брали участь у таких змаганнях на районному рівні, що проводиться і цього року Оріхівським Будинком дитячої творчості. Проте відділ освіти Таврійської громади оголосили конкурс між трьома школами громади з метою підготувати учнів, краще налаштуватися на участь і врешті-решт обрати найсильнішу команду, яка буде представляти Таврійську ОТГ на конкурсі у м.Оріхові.

Напередодні змагань Оріхівська пожежно-рятувальна частина №20 гостинно відкрила двері для учнів наших шкіл з метою набуття практичних навичок рятувальника, вміння зав"язувати пожежні вузли та кидати 12-метрову мотузку потопаючому. Учні оглядали пожежні машини, які безпосередньо беруть участь у процесі роботи рятівників, ознайомилися з інвентарем пожежної служби.   

Організатори традиційно запропонували командам взяти участь у чотирьох етапах: "Візитка", "Домашнє завдання", "Соціальний плакат" та "Безпечна прогулянка". Агітбригади опорної школи ("Агенти 101"), Юрківської філії ("Палаючі серця") та Таврійської філії ("Stop fire") показали високій рівень підготовки, креативність, впевненість у собі. Підготовка до творчих завдань захоплювала та подарувала багато позитивних емоцій журі та глядачам. Також хочеться відзначити конкурс "Безпечна прогулянка", в якому учні на рівні зі справжніми рятувальниками в"язали пожежні вузли, рятували потопаючого, визначали їстівні та отруйні гриби та ягоди, проходили тести з медицини. 

Соціальні плакати дуже добре розкрили наміри агітбригад, які журі також оцінили високим балом. 

Як і належить, на конкурс завітали поважні гості з Оріхівської пожежної частини №20 - заступник начальника Фірсов М.М. та начальник караулу Компанієць Д.В. Рятувальники уважно слідкували за перебігом змагань, скеровували учнів, пояснювали правильність їхніх дій, за що виносимо їм величезну подяку!

Коли агітбригади впоралися з усіма поставленими завданнями, настав час підрахувати загальну кількість балів. Коли журі остаточно підрахувало всі бали, спеціаліст відділу освіти Петренко В.М. взяв слово і оголосив результати конкурсу. Перше місце зайняла команда Таврійської філії, яка продовжить боротьбу у наступному етапі конкурсу. Почесне друге місце розділили між собою команди Юрківської філії та опорної школи, так як набрали однакову кількість балів. Також команди отримали грамоти в номінаціях "Соціальний плакат", "Візитка", "Домашнє завдання" та "Безпечна прогулянка". Всі учасники отримали солодкі призи та позитивні емоції.

Фірсов Микола Миколайович звернувся до учнів шкіл Таврійської громади з вітальними словами та запрошенням обрати таку нелегку, але потрібну професію рятувалиника.

Дякуємо організаторам, учасникам, журі, поважним гостям, вболівальникам за атмосферу, створену на конкурсі. Бажаємо команді-переможцю "Stop fire" не зупинятися на досягнутому, а брати нові вершини!    

Переглядів: 96 | Додав: kuschnirenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Погода
Календар
«  Апрель 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

КЗ "НВК "Перспектива"" © 2024
uCoz